13 juni 2016

GIRLS ON TOUR



Je kent dat wel, de moeilijkheidsgraad om een datum te prikken waarop iedereen kan. Afgelopen weekend was dan ook ver van tevoren gepland en stond in het teken van friends, fun & low-budget activiteiten. 

Om de sfeer erin te brengen begonnen we met een aantal oud-Hollandse spelletjes. Het bier begon al rijkelijk te vloeien tijdens het eerste spel, bierpong. Gelukkig zijn al onze vingers gespaard gebleven tijdens hamertje-tik en zijn we gelukkig niet uit onze broeken gescheurd, toen we door onze knieën moesten zakken voor een potje spijkerpoepen. De middag zat vol opdrachten en raadsels en probeerden we te ontsnappen uit de 'De Postkamer'. Helaas, nét niet gelukt, maar wel een ervaring vol avontuur en spanning rijker. Na een heerlijke BBQ werden we nog even 'gerankt' in een potje Ranking the Stars. Ik blijf toch erg benieuwd naar het panel die ons heeft gerankt... 



De weergoden stonden ons bij en zelfs het ochtendprogramma kon gewoon van start gaan. Na een speurtocht met vragen, opdrachten en rebussen, stond er een heerlijk verse, zelfgemaakte picknick klaar. Na een hele wandeling door het bos, over zandpaadjes en smalle straatjes, was dit een aangename verrassing! We genoten van heel wat lekkers: verschillende broodjes aan een spies, fruitsticks, chocoladebriochebroodjes & een puff met frambozen en blauwe bessen. Een picknickmand vol met bubbels en verse fruitwaters lesten onze dorst. Wat een heerlijke afsluiting van ons weekend!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten