21 maart 2016

FRIENDS & CHEESECAKE


I always carry a knife in my purse. You know, in case of cheesecake or something.

Afgelopen vrijdag kwamen er wat vriendinnen eten. Als ik bezoek krijg, sta ik daar graag wat langer voor in de keuken en probeer ik altijd wat nieuws te maken. Ik maakte een groentelasagne van courgette en aubergine met krokante pistachenoten. Het was te laat om nog mooie foto's te maken, maar het recept vind je hier. Zelf voegde ik nog wat gehakt toe en lasagnebladeren tussen iedere laag.

Een tijdje geleden stonden er een aantal recepten van Pascalle en Mathijs, schrijvers van het boek 'Havermoutje' en 'Nootje', in de Allerhande. Alle voor mij interessante recepten uit de Allerhande bewaar ik samen in één map. Zo ook deze cheesecake met notenbodem en blauwe bessen, een recept met als hoofdingrediënt noten. Een perfecte combinatie van een stevige crunchy basis met een lichte, frisse vulling. Wij sloten de avond af met ieder een punt van deze fijne cheesecake





Geen opmerkingen:

Een reactie posten