P.S. I LOVE YOU.
Ok, ik geef toe, ik heb misschien wat overdreven veel gebakken het afgelopen weekend, maar met die regenachtige dagen is dat dan toch één van mijn favoriete bezigheden. Het was een fijn weekend, wij met zijn drietjes, even geen verplichtingen, alleen maar genieten van elkaar. Nou vooruit, zaterdagavond ging Stephan nog even wat biertjes drinken bij de voetbal en dook ik de keuken in om alvast wat lekkers te maken voor Valentijn. Ik vind Valentijnsdag meer een commercieel item, maar het geeft wel een goede reden om de liefde weer eens te vieren en voor ons een reden om uitgebreid te bakken en koken.
Het ontbijt en een lekkere snack voor bij de thee waren mijn 'taak' en 's avonds heeft Stephan weer eens uitgebreid Indisch gekookt. Een dag om onze vingers bij af te likken!
Een tijdje geleden stuitte ik op het blog van Zilverblauw op een leuk Valentijnsbaksel. Het is een croissant baksel met roomkaas en een combi van blauwe bessen en frambozen. Ik maakte het samen met Teije als ontbijt. Je kunt het ook serveren als plaatsvervanger van taart op en verjaardag, als toetje of als tussendoortje. Wij hebben ervan gesmuld!
Deze Blueberry Cheesecake Bars bleken ook een schot in de roos. Ze bestaan uit 2 lagen, onderop een soort boterkoek met daarop een laag cheesecake met citroen en blauwe bessen. Het recept komt van Brenda Kookt en maakte deze eigen variant op en Amerikaans recept. Een topcombinatie!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten