02 januari 2016

DECEMBER


We hebben met zijn allen alweer afgeteld naar 2016, maar ik blik nog even terug op de afgelopen maand... december, want dat was me er eentje!

December & Nica Chica
Ik startte december met een BIG SALE op bijna alle stationary, interior & lifestyle producten. Waarom? Ik ga me vanaf nu meer richten op fotografie en bloggen en minder op de shop. Mijn blog is persoonlijk, gaat over mij en mijn gezin, over dingen waar ik blij van word en de lekkernijen die ik zo nu en dan bak. Er is zoveel moois te ontdekken, deze leg ik vast met mijn camera en deel ik met jullie. Gewoon omdat ik dat fijn vind en om jullie te inspireren. Eén van mijn favorieten van december was de Golden Monday Morning. Een ochtend vol zonneschijn en Teije die met zijn nieuwe regenlaarsjes door de plassen banjerde!

December persoonlijk
Afgelopen maand was zwaar en er leek geen einde aan te komen. Teije is zo'n beetje de hele maand ziek geweest, wat ten kostte ging van onze slaap en zo ook onze weerstand. Gelukkig zijn de waterpokken, die Teije net voor de kerstdagen kreeg zo goed als verdwenen! 2016 startten we dus met een extra dosis vitamienen, om voorlopig alle ziektekiemen buiten de deur te houden! (fingers crossed)

December baksels
December is natuurlijk bij uitstek de maand om nog even flink uit te pakken in de keuken! Voor de Opa en Oma - Sinterklaasmiddag bakte ik een Monchou Sinterklaastaart, met een bodem van gemalen échte bakkerspepernoten, een vulling van verse roomkaas en een topping van nutella. Tweede Kerstdag vierden we met ons drietjes, fijn thuis en als dessert 'bakte' ik een chocolade-crèmetaartmet een knapperige bodem van oreo koekjes, een heerlijke chocoladevulling met on-top een laagje luchtige slagroom.

Nu op naar januari, gezond en wel! Zouden we nog wat winterse plaatjes kunnen schieten deze maand?!

2 opmerkingen:

  1. Wat fijn dat je de beslissing hebt durven nemen! Ik sta ook op datzelfde punt, super spannend. Ben erg benieuwd naar je nieuwe plannen en wens je veel succes dit jaar!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen