'T heerlijk weekendje is voorbij, de jute zakken zijn geleegd en alle restjes snoepgoed worden langzaam opgepeuzeld. Tijd om alle kerstspullen weer tevoorschijn te halen en de kerstboom in al zijn glorie in de woonkamer te laten pronken. Maar niet voordat ik deze heerlijke Sinterklaastaart met jullie gedeeld heb!
In plaats van het heerlijk avondje, vierden wij Sinterklaasmiddag met de opa's en oma's. Ik 'bakte' voor deze middag een heerlijke Monchou Sinterklaastaart, met een bodem van gemalen échte bakkerspepernoten, een vulling van verse roomkaas en een topping van nutella. Ik maakte de taart af met geraspte pure chocolade, een crunch van pepernoten en wat geroosterde hazelnoten. Deze spectaculaire taart is in een handomdraai 'gebakken' én is er eentje om je vingers bij af te likken! Het recept vind je hier.
Fijne week en veel kerst-versier-plezier!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten