31 augustus 2015

NICA'S WEEKLY INSPIRATION - cactus style!

 
Cactussen zijn tegenwoordig binnen iedere interieurstijl terug te vinden, maar voor wie geen echt exemplaar in huis wilt, heeft Serax nu deze vaas in de vorm van een cactus. Je kan de vaas gebruiken om een mooie bos bloemen in te zetten, zoals op de foto die Anki van Zilverblauw.nl maakte, of enkel als decoratief item in je interieur.
 
Hoewel ze een beetje prikkelbaar zijn, kunnen we niet om ze heen; cactussen. En sinds een tijdje ben óók ik dan trotse eigenaar van een aantal echte cactussen. Mini's welteverstaan, met van die schattige bloemetjes..
 
Cactussen zijn hip en in allerlei verschillende varianten te vinden. Groot, klein, stoer, grote stekels, met vrolijke bloemetjes.. Kies voor een grote opvallende variant als eye-catcher, of plaats kleinere, verschillende cactussen bij elkaar. Plaats de plant in een opvallende pot, of kies voor minimalistisch wit. Kijk eens op mijn pinterestbord flowers & plants, hier vind je heel wat pins met deze mooie cactussen!
 
Voor wie geen echt exemplaar in huis wilt, heb ik hier ook wat inspiratie op een rijtje gezet. Fijne week!

 
Ga voor een behang die een statement maakt in je interieur. Dit aquarel behang van Anewall, anders gezegd 'a-new-wall', is fantastisch en de perfecte blikvanger voor elke leefruimte.
 
 
Deze cactusprint is een met de hand geschilderd ontwerp van Helen Dealtry, welke ze ontwierp voor Design Sponge. Op de website van Design Sponge is deze vrolijke, kleurrijke cactus wallpaper  gratis te downloaden voor je mobiele telefoon en desktop. De download vind je hier. Daar word je toch vrolijk van?!

 
BAM! Hebben jullie deze snoezige mini cactussen al gezien? Ik heb ze laatst gespot op de Swan Market in Rotterdam. Beton and More heeft ze in alle soorten en maten, met bloemetjes of gehaakte sombrero's. Spaar ze allemaal!
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten