24 augustus 2015

NICA´S WEEKLY INSPIRATION | inspired by nature

 
Zilverblauw | Lile Sadi
 
 
Wij brengen onze vakantie door in het Zuiden. Het is hier zoveel rustiger dan thuis. Waar we thuis zo het centrum inlopen, lopen we hier zo het bos in. De natuur laat me tot rust komen en laat me verder kijken dan de bladeren aan de bomen, inspired by nature..

Anki van Zilverblauw, heeft een inspirerend lifestyle-blog. Ze maakt kenmerkende foto's met oog voor detail. Anki fotografeert, schrijft, bedenkt concepten en doet aan interieurstyling. Met haar partner Casper vormt zij een sterk creatief duo. Onder de merknaam Zilverblauw, worden ook nog eens prachtige producten uitgebracht, zoals behang, broodplankjes en posters. Kleurrijk, artistiek en liefdevol, dat typeert Zilverblauw.

 
Nature is everything, everuthing is nature.
 
 
Studio LileSadi, het in februari 2011 opgerichte designlabel van de van oorsprong Duitse tweeling Dinah en Sarah Smutny. Vanuit het creatieve hart van Rotterdam ontwerpen zij collecties met een mix van zwart/wit, Scandinavische invloeden, natuurlijke materialen, dieren prints en grafische elementen. Ze maken prachtige producten, zoals behang, posters, mooie houten snijplanken, maar ook kinderkleding en accessoires. Get inspired!
 




Fijne week allemaal!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten