17 augustus 2015

NICA´S WEEKLY INSPIRATION - ice cream!


Van ijsjes krijgen we nooit genoeg, toch?! Deze leukste, liefste, vrolijkste ijsjes zijn alleen niet om op te eten, maar als inspiratie voor de kidsroom.

Eva van Eef Lillemor maakt de meest schattige illustraties in zachte pastel kleuren. Naast kaarten en posters, kan je bij Eef Lillemor ook terecht voor mooie dienbladen, lieve schriftjes, maar sinds kort ook dit popsicle behang! Het behang is er in verschillende kleuren. Wil je graag een dosis inspiratie.. Neem dan eens een kijkje op de website van Eef Lillemor.

Hoe zoet is de 'little lovely ijscolamp' van A little lovely company...?! De ijscolamp geeft een mooie gloed in de avond en is ook ideaal als nachtlampje te gebruiken. I scream for ice cream!

De 'ice cream softies' van Needle and I, geven je het gevoel van een endless summer. Ze zijn lief, schattig, in zachte kleuren en stuk voor stuk handgemaakt.


OH LA LA.. Hier krijg je het vanzelf warm van! Deze kussens en overtrek van Adairs Kids zijn om op te eten!


Heb jij ondertussen ook zo'n trek gekregen in een lekker ijsje? Kijk voor deze leuke DIY 'popsicle cakes' op de blog van Studio DIY. Smakelijk!

Fijne week allemaal!




Geen opmerkingen:

Een reactie posten